Rychlý tip pro bezmléčné použití v kuchyni
Kuřecí maso je díky své univerzálnosti jednou z nejvyužívanějších bílkovinných potravin v české kuchyni. Způsob jeho přípravy však může být, pokud jde o obalování v chlebu, velmi jednotvárný. Proto vám zde nabízíme tip na nejlepší strouhankové koření na obalení kuřecích prsou, aby byla chutná.
Je třeba poznamenat, že nezáleží na tom, zda se jedná o hovězí, kuřecí , vepřové , celý kus kuřete , rybí filé nebo dokonce bramborové kuličky ; Tento recept vás nikdy nezklame ani se nevyhne svým ingrediencím.
Pokud si všimnete, že se od bílkoviny nebo jiné připravované suroviny odděluje brynza, nezapomeňte bílkovinu lehce poprášit pšeničnou moukou a přebytečnou část oklepat, aby se nevytvořily hrudky.
Poté potřete obě strany rozšlehaným vejcem, aby vše dokonale drželo, a posypte připravenou strouhankou. Ujistěte se, že je ve formě na pečení zcela ponořená, aby se vytvořila silná vrstva chleba. Tajemstvím je nepřidávat do strouhanky mléko, aby se neoddělilo od bílku.
Jak ochutit strouhanku na obalování kuřecích prsou
Chcete-li strouhanku ochutit, připravte si v hluboké míse směs strouhanky, soli, pepře, sýra, sušené nebo čerstvé petrželky a promíchejte ji dohladka.
Vejce rozšlehejte v misce a dejte stranou. Na jiný plech nasypte pšeničnou mouku a prsa z obou stran obalte ve strouhance, odstraňte přebytečnou a namočte do vajíčka.
Po uvaření vajíčka prsíčka potřeme chlebovou směsí. Smažíme na pánvi s velmi rozpáleným olejem, dokud každá strana nezmění barvu. Přebytečný olej odstraňte na mřížku nebo ubrousek, ale nenechávejte ho na něm.
Důležitá je část procesu smažení, kdy je olej velmi horký a jsou velmi křupavé. Pokud doma nemáte teploměr, přidejte do oleje špetku strouhanky, a pokud začne bublat, je čas kuřecí prsa usmažit.
Další rada, kterou mnoho lidí ignoruje, je neukládat obalená kuřecí prsa na savé ubrousky, aby se odstranil přebytečný olej. Stane se totiž, že se zpotí a rozmočí, což způsobí, že se nakonec chlebová poleva odloupne.
0 komentářů